Nieuwe uniformen

Dat niets onmogelijk is, blijkt wel uit het feit dat in Amerika de eerste zwarte president is beëdigd en dat is heel mooi. Dat niets onmogelijk is, zullen ook de leden en het bestuur van Drumfanfare Almere de komende tijd gaan bewijzen, want ook zij hebben een droom namelijk een droom om nieuwe uniformen aan te schaffen. Onze huidige uniformen zijn inmiddels ruim 10 jaar oud en het ‘’piept en kraakt’’ hier en daar om iedereen er fatsoenlijk uit te laten zien. Daarom is besloten om op allerlei manieren geld te gaan inzamelen voor nieuwe uniformen en er is echt veel geld nodig om dit te realiseren. Om onze huidige leden in het nieuw te kunnen steken is ongeveer € 22.500,00 nodig?

Geld dat wij op verschillende manieren willen gaan inzamelen namelijk:

• Via de sponsorbingo loterij (u moet weten dat wij ruim € 4,00 euro per maand krijgen van elk lot dat op onze naam staat)
  • Via het aanvragen van subsidies
  • Via sponsoring (deze maand hebben wij een aantal Flevolandse ondernemers benaderd om ons te sponsoren)
  • Via optredens
  • Via ludieke acties door onze leden bedacht en georganiseerd.

Kortom wij gaan daar heel actief mee aan de slag en U kunt ons daar zeker bij helpen. En wij rekenen ook op UW steun.