Mars- en Show2daagse Almere 2 en 3 oktober 2010

Mars en Show 2 daagse 2010.

Op zaterdag 2 oktober was het weer zo ver de Mars en Show 2 daagse was begonnen. ’s morgens was de afgesproken plek voor alle verenigingen in buurtcentrum “De Wieken”. Meteen bij aankomst was het een feest der herkenning. Onze muzikale vrienden uit Salzgitter (Duitsland) waren speciaal voor de Mars en Show 2 daagse naar Almere afgereisd. En bij aankomst van de andere verenigingen waaronder Drumband West Enschede, DVS, Jong DVS en nog vele andere was het feest begonnen.

salzgit

Tijdens dit weekend hebben we met Drumfanfare Almere ook een aantal keren opgetreden. Tijdens het eerste optreden werd al snel duidelijk dat het een mooi weekend ging worden. De zon scheen heerlijk, er werd goed gespeeld, de sfeer was nog beter.

Die middag was er de “Taptoe Almere” waar er door meerdere orkesten shows werden gelopen. En neemt u van mij aan, het was een grandioze middag.

’s avonds hebben we met Drumfanfare Almere, Fanfarenzug Feuerwehr Salzgitter en Drumband West Enschede genoten van een heerlijk diner aangeboden door de Organisatie van de Mars en Show 2daagse. Tijdens het diner konden we nog genieten van de live DJ/zanger wat het feestplaatje compleet maakte.

Dat feest is nog door gegaan tot in de late uurtjes waarbij de sfeer geweldig was.

·

Op zondag stonden we allemaal weer fris en fruitig klaar om verder te gaan met het vervolg van de Mars en Show 2 daagse.

Ook dit was een leuke dag, het weer was nog beter. We hebben op deze dag een muziek carrousel gehouden door het centrum van Almere Buiten, waarbij de verenigingen elk 3 of 4 keer hebben opgetreden.

Aan het einde van de dag was het tijd om iedereen weer uit te zwaaien en afscheid te nemen van onze vrienden uit Salzgitter en West Enschede en afspraken te maken om elkaar snel weer te zien.

We kijken uit naar de Volgende Mars en Show 2 daagse in 2011