Drumfanfare Almere druk met nieuw seizoen

DFA is na de drukke Sinterklaastijd alweer hard aan het werk om het nieuwe seizoen aan te kunnen. U heeft al kunnen lezen dat het marsrepertoire flink vernieuwd wordt. Zo ook wordt er hard gewerkt aan het vernieuwen van het slagwerkrepertoire. Dit wordt vooral gedaan door onze slagwerkers zelf, met eventueel hulp van een van onze oud-slagwerkers. Maar dat is nog lang niet alles, hoor. Binnenkort zal DFA met werkweekend gaan, 2 volle dagen van ‘s-morgens vroeg tot ‘s-avonds laat zal er veel energie worden gestopt in muziek en exercitie tbv het wedstrijdprogramma. DFA gaat namelijk in het voor- en najaar naar een aantal wedstrijden om zich te laten beoordelen door professionele juryleden om te bekijken op welk niveau ze nu is aangeland. In de avonduren zal er vooral aan ontspanning gewerkt worden. Zie een foto van vorig jaar werkweekend.

En als u denkt dat dit voorlopig wel genoeg is, heeft u het mis. Ook heeft onze Algemeen instructeur Ruud Amiabel al concertstukken in voorbereiding. In 2010 zal er weer een groots concert worden gegeven. Het voorlaatste concert dat DFA heeft gegeven had de titel….

“Anders dan Anders”.  Welnu, houd u er maar alvast rekening mee. U krijgt tzt meer nieuws hierover.

Oh ja, voor dit jaar zijn er een aantal nieuwe, lees MODERNE, Sinterklaasliederen in voorbereiding voor onze Pietenband Almeria.

En NU mag u zeggen…………..Da’s wel genoeg zo.

DFA heeft er ontzettend veel zin in. Houd u de site goed in de gaten voor regelmatig nieuws.

dfa_2008_ww_digis_van_stefan_160