De repetitieruimte is er klaar voor…

Zoals alle volgers van onze drumfanfare wel weten zijn we sinds oktober weer te vinden in gebouw de Markwerf in Almere Haven. Elke woensdagavond vanaf 19.30 tot 21.30 repeteert daar Drumfanfare Almere en dat deden we daarvoor ook al maar nu met een andere hoofdhuurder en de oude hoofdhuurder de kunstlinie was zo aardig om de vloer die in onze repetitieruimte lag mee te nemen….. Dus we repeteren sinds oktober op een kale vloer. Dat mag verder de pret niet drukken want wij zijn al lang blij dat we hier weer mogen repeteren.

Maar de vloer daar moest uiteindelijk wel wat mee gebeuren en normaliter kost dat best wel wat om ongeveer 120 m2 even te bedekken. Daarom snel een uitvraag gedaan bij vrienden, familie en bekenden en dat heeft ook resultaat gehad.

Een van onze leden kent weer iemand en die kent ook weer iemand en die zit in de stoffering van kantoorgebouwen en laat deze man nu zo aardig zijn geweest om ons een tip te geven over een tapijt tegelvloer die in een kantoor in Almere eruit zou worden gehaald en in de grijze container zou verdwijnen… Wij waren er natuurlijk als de kippen bij en dit weekend hebben we de vloer met wat hulp opgehaald en ook gelijk maar de vloer ermee bedekt en het resultaat mag er zijn.

Met vereende krachten hebben Roland en Martina  onder toezicht van en met wat hand en span diensten van Sjon de vloer in de lesruimte gelegd en het resultaat ziet u op bijgaande foto’s.

IMG_0696IMG_0701IMG_0705IMG_0708

Kortom drumfanfare Almere kan weer repeteren in een aangeklede ruimte en onze vrienden van muziekenzo profiteren hier op de vrijdagavond uiteraard ook van.

Daarnaast zullen wij de komende 3 weken ook gasten over hebben uit het verre Spanje te weten Pietenband Almeria die bij ons overnachten en van ons clubgebouw uit naar hun optredens in Almere en omstreken reizen. Het was dus eigenlijk een soort vervroegd sinterklaas kadootje voor de vereniging.