Get Adobe Flash player
Archief
Laatste Foto’s
img_1267305815_490 img_1267305810_654 img_1267305811_247 img_1267305812_310

Concert Never The Same

Na maanden van repeteren, try-outs,vergaderen en generale repetities kwam het op 24 april tot zijn climax. En een climax was het, echt fantastisch.

 

We hebben met behulp van de leden, oud leden, vrijwilligers, beide instructeurs Ruud Amiabel en Ruud de Ruigh en de concertcommissie het concert “Never the Same” neergezet. 
De naam zegt het al, het was zeker niet hetzelfde als andere concerten. We hadden muziek met goede herinneringen en we hebben nieuwe herinneringen gemaakt.
 
Die avond was ook de avond dat Ruud Amiabel afscheid nam als Algemeen Instructeur van Drumfanfare Almere. 
Als verrassing hadden de leden in samenwerking met Jan Maat, het nummer “Music” ingestudeerd. En met elkaar geld in gezameld voor een mooi horloge met inscriptie. En hij heeft een waardig afscheid gehad, met als hoogtepunt het afscheidscadeau, namelijk een 3 daagse reis naar Edinburgh (Schotland). Hij heeft 2 kaarten gehad voor de 65e Tattoo Edinburgh, waar hij in augustus heen zal gaan. 
 
Ik wil nogmaals iedereen die heeft geholpen met het concert bedanken, we hadden het niet zonder jullie kunnen doen.Ruud de Ruigh bedankt voor je inzet als Slagwerk instructeur. 
 
En tot Slot Ruud Amiabel heel erg bedankt voor je jaren lange inzet als Algemeen instructeur.  
 
Stefan Nielsen
Voorzitter Drumfanfare Almere 
 
 
Hou de website in de gaten, want er worden zo spoedig mogelijk foto’s van het concert ge-upload.
Sponser onze club gratis :
“SponsorKliks,
Facebook